Inspiratie magazine voor ondernemers

Inspiratie magazine voor ondernemers
Elke twee weken een nieuw artikel
Laat ook jouw verhaal zichtbaar worden


t Hof van Colmschate

Bij ons is het gewoon goed
t Hof van Colmschate | Ondernemer: Walter Bonekamp | Tel.: 0570 651 300 | Website: www.hofvancolmschate.nl

Datum: 8-8-2018

“t Hof van Colmschate is een typisch bruin café en zalencentrum in, zoals de naam al zegt, Colmschate. Het café bestaat dit jaar 90 jaar. Voordat de familie Bonekamp het overnam, was het jarenlang van de familie Cellarius. De huidige eigenaar Walter Bonekamp heeft ongeveer 15 jaar geleden het stokje van zijn ouders overgenomen.

Elke dag is anders

Walter vindt zijn werk zo leuk omdat het divers is. “Ik heb natuurlijk niet alleen maar een café. Dus ik hoef niet alleen maar achter de bar te staan. Ik kan ook in de keuken staan, een praatje maken met de mensen op het terras, of druk bezig zijn met de zalen. Ik vind niet één ding het allerleukste om te doen. De combinatie van alle verschillende werkzaamheden maakt het werk zo leuk. Daardoor is elke dag anders.”

Voor ieder wat wils

Als je aan de bar een biertje wil komen drinken of een potje wil darten of biljarten dan ben je bij ‘t Hof van Colmschate aan het juiste adres. Je kan hier ook terecht voor een lekkere lunch of een diner. Er worden veel streek- en seizoensproducten gebruikt. Er is een zeer gevarieerde kaart. Van een huisgemaakte gehaktbal tot een drie gangen menu of een lopend buffet.

‘t Hof van Colmschate heeft 35 verschillende soorten bijzondere whiskey en er is ook een ruime keus aan speciaalbieren van de tap. Dit alles kun je natuurlijk ook nuttigen op het gezellige terras. Dat terras kan tevens het beginpunt zijn van twee fietsroutes van route.nl.

‘t Hof van Colmschate is altijd al heel erg gericht geweest op de buurt. Er komen veel mensen van de Bannink en Bathmen maar de laatste tijd ook wel veel bewoners uit de nieuwbouwwijken om het café heen. “De één komt hier voor het eerste biertje van de avond, de ander voor het laatste biertje en veel mensen uit de omgeving komen hier om een lekker hapje te eten.”

‘t Hof van Colmschate heeft veel personeel dat er al langere tijd werkt. “Ik heb enkele jonge krachten in dienst maar sommige personeelsleden werken hier ook al veel langer, tussen de 13 en 25 jaar.”

Feestje

Ook voor het geven van een feest bent u bij ‘t Hof van Colmschate aan het juiste adres. Zij beschikken over meerdere zalen. “Alles gekoppeld zouden wij zo’n 250 personen kwijt kunnen. Misschien zelfs 300 als het moet. Maar wat je vaak ziet is dat er toch kleinere ruimtes nodig zijn. Onze grote zaal is mooi vanaf 80 personen. In de kleinere ruimtes kunnen groepen tot ongeveer 60 personen. Ook veel verenigingen maken gebruik van ‘t Hof van Colmschate.

Internet

De website van ‘t Hof van Colmschate is pas vernieuwd. “De website zorgt voor de eerste kennismaking van de klant met mijn bedrijf. Mensen die op zoek zijn naar een zaal of bewoners van bijvoorbeeld wijk de Vijfhoek, die niet naar het centrum willen om wat te eten, kunnen zo via de website kijken wat ‘t Hof van Colmschate te bieden heeft”.

Als u een feest wilt organiseren kunt u door middel van een uniek offerte systeem uw feest naar uw wensen samenstellen en heeft u gelijk een duidelijke kostenindicatie. Daarmee is ‘t Hof van Colmschate vrij uniek in de regio.

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een gezellige avond met een hapje en een drankje of voor een mooi feest? Dan moet u bij ‘t Hof van Colmschate zijn. “Bij ons is het gewoon goed, en wij zijn altijd in beweging.”


Skinflex:
Trots op resultaten
Talamini Apeldoorn:
De vijfde generatie Talamini
Luxe B&B Het Colmerhof:
Voel je thuis bij Het Colmerhof
Josje Hospitality:
Jouw event van A tot Z geregeld
Carrosseriebedrijf van Emst:
De eerste ontevreden klant moet nog komen
Almax Dance Center:
Kwaliteit geven is kwaliteit krijgen
FAME Musthaves :
Bij ons vind je altijd een passend cadeau
t Hof van Colmschate:
Bij ons is het gewoon goed

IJsselStudio: Internet Service Provider
Webdesign
Websites
Webshops
Domeinnaamregistratie
E-mail hosting
Website hosting
VC Server
VPS Server
Dedicated webservers
SSL certificaten

IJsselStudio maakt uw bedrijf zichtbaar op het internet. Informatie: 0570 608033 - info@ijsselstudio.nl - www.ijsselstudio.nl.
Skinflex:
Trots op resultaten
Talamini Apeldoorn:
De vijfde generatie Talamini
Luxe B&B Het Colmerhof:
Voel je thuis bij Het Colmerhof
Josje Hospitality:
Jouw event van A tot Z geregeld
Carrosseriebedrijf van Emst:
De eerste ontevreden klant moet nog komen
Almax Dance Center:
Kwaliteit geven is kwaliteit krijgen
Kantoor:
IJsselStudio
Grove Denlaan 14
7421 AD Deventer

Tel: 0570-608033
E-mail: info@ijsselstudio.nl
Copyright: IJsselStudio 2018